המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחמם תנור ל170 מעלות.
לטרוף היטב ביצים וסוכר עד קבלת קצף תפוח ובהיר.
להוסיף שמן ושמנת מתוקה ולטרוף שוב.
להוסיף קמח, קקאו ואבקת אפייה, ולערבב עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
להוסיף את השוקולד המריר ולערבב פעם אחת.
לצקת לתבנית ולאפות כ-40 דקות . כרגיל,לבדוק עם קיסם שהעוגה מוכנה.
בינתיים נכין ציפוי.
בסיר קטן נשים 2 כפות קקאו, 4 כפות סוכר, 5 קוביות שוקולד מריר 1/2 כוס מים.
נבשל הכל יחד תוך כדי ערבוב על אש קטנה עד להמסה.
נוסיף 30 גר חמאה או מחמאה ונערבב עד המסתה.
נניח בצד לצינון.
כשהעוגה יוצאת מהתנור נשפוך עליה את קרם הציפוי כך שיכסה את כל העוגה.
לקרר לגמרי ואז לפזר סוכריות או קוקוס.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0