המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מזהיבים את הבצל בשמן.
כשהבצל זהוב, מוסיפים את הכרוב הקצוץ. מתבלים במלח והרבה מאוד פלפל שחור ומטגנים עד להזהבה. מערבבים מעת לעת.
מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה. מסירים מהאש ומצננים מעט.
בוחשים פנימה את הביצים והקמח.
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומקומחת ואופים בחום של 180 מעלות כ-60 דקות, עד שמשחים היטב.
אגב, באותה דרך אפשר להכין גם מכרובית. והמהדרין יוסיפו סלסלת פטריות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1