המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בצלוחית את רצועות הבשר בקר עם הקורנפלור למשך חצי שעה.
בתוך קערה קטנה מערבבים סוכר, חומץ אורז, מיץ תפוזים, מלח ורוטב סויה. מניחים בצד.
מחממים שמן בווק עד לטמפרטורה גבוהה מאוד.
מטגנים את רצועות הבשר בקבוצות עד שהן מקבלות צבע חום זהוב. ומספיגים על מגבות נייר.
מטגנים את רצועות הבצל והפלפל במשך כשלוש דקות ומוציאים.
מחממים כמה כפות שמן בווק, מוסיפים קליפת תפוז, הג'ינג'ר ושום, מערבבים ומטגנים למשך 20 שניות.
מוסיפים את תערובת הסויה אל הווק, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהתערובת קבלת רוטב סמיך.
מוסיפים שוב את רצועות הבקר הבצל והפלפל האדום למחבת עם הרוטב לדקה, ומערבבים עם הרוטב. מניחים על צלחת הגשה מפזרים מעל את הבצל הירוק.
מגישים עם פרחי ברוקולי ועל גבי אורז לבן. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0