המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים את המילוי: מערבבים את כל החומרים היטב לתערובת אחידה. כזכור אפשר להחליף את הפריקה באורז.
ממלאים את כל הירקות (את עלי הגפן מגלגלים, כמובן). מסדרים בתבנית או בסיר בצפיפות.
תוחבים בין הממולאים את השזיפים ופלחי התפוח. חשוב בעיקר לייצב איתם את העגבניות, שבגלל צורתן העגולה עלולות להתהפך בעת הבישול.
מערבבים את העגבניות המרוסקות, המרק, מלח ופלפל ויוצקים על הממולאים. הם צריכים כמעט להתכסות בנוזל. אם נראה שחסר רוטב מוסיפים מים חמים.
מכסים את הסיר במכסה, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-60 דקות על אש קטנה.
אם מעדיפים שימוש בתבנית, מכסים היטב בנייר אלומיניום ואופים בחום של 180 מעלות, כ-60 דקות.
אם רוצים, אפשר כמובן לגוון בירקות שממלאים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0