המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הבצל לרצועות ומקפיצים במחבת עם שמן..
חותכים את החציל לקוביות ומוסיפים למחבת תוך כדי הקפצה.
חותכים את הגמבה לרצועות דקות ומוסיפים למחבת.
מתבלים ברוטב צ'ילי של אסם, וממשיכים להקפיץ עוד כמה דקות עד לספיגת הטעם.
ניתן להוסיף מעט רוטב סויה למי שאוהב. אפשר לאכול קר או פושר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0