המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מסננים את גרגירי החומוס ממי ההשריה, מעבירים לסיר גדול ומוסיפים מים בכמות של 5 ס"מ מעל הגרגירים.
מבשלים במשך 90 דקות על אש נמוכה.
בתום הבישול מסננים את החומוס ממי הבישול.
יוצקים שמן קנולה לסיר רחב ומטגנים על אש בינונית את הבצל, השום, עשבי התיבול, החומוס והעדשים במשך כ-2 דקות.
מוסיפים את קוביות העגבנייה ומבשלים 20 דקות על אש נמוכה, בסיר מכוסה.
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים כ-45 דקות נוספות, עד שהכל מתרכך.
מתבלים בכמון, מלח ופלפל לפי הטעם.
סמוך להגשה סוחטים את הלימון, יוצקים לסיר או ישירות לצלחות ההגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0