המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים יחד את כל החומרים, ולשים עד לקבלת בצק גמיש ומבריק.
מכסים ומתפיחים את הבצק התפחה ראשונה כשעה וחצי.
לשים את הבצק מעט כדי להוריד אוויר לאחר ההתפחה הראשונית.
מכסים, ומתפיחים את הבצק התפחה שנייה למשך שעה וחצי.
נוטלים מהבצק חתיכות בגודל אחיד, יוצרים חור במרכז, ומגדילים מעט את החור לצורת ספינג'.
מטגנים בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד הזהבה. מגישים עם דבש או אבקת סוכר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0