המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרסקים את הפתי בר במעבד מזון או באופן ידני (מכניסים את הפתי בר לשקית כפולה, סוגרים וחובטים עם מערוך בעדינות).
ממסים את החמאה במיקרוגל או בסיר. מערבבים את החמאה המומסת עם פירורי הפתי בר.
מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר, עד לקבלת קצפת יציבה, ומעבירים לשק זילוף.
קולפים את הבננות ופורסים אותן לפרוסות לרוחב.
מחממים את ריבת החלב כדקה במיקרוגל, עד שהיא הופכת לנוזלית.
הרכבת הקינוח: מניחים שתיים-שלוש כפות מתערובת הפתי בר בכל כוס. יוצקים שתי כפות ריבת חלב. מוסיפים ארבע כפות מהבננה הפרוסה.
מוסיפים בפעם השנייה שתי כפות ריבת חלב. מזלפים בעזרת שק זילוף את הקצפת. מפזרים שתי כפיות פירורי פתי בר על גבי הקצפת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2