המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לחמם תנור לחום בינוני - 180 מעלות. לבשל את האיטריות במי מלח עד שיתרככו, לסנן ולהעביר לקערה גדולה.
להוסיף ביצים, גבינה לבנה ושמנת חמוצה ולבחוש.
להמיס את החמאה בסיר קטן על אש בינונית, להוסיף את הקמח ולבחוש שלא יהיו גושים.
להוסיף בהדרגה את החלב ובוחשים על אש נמוכה עד שהתערובת תסמיך.
להוסיף את תערובת החלב לאיטריות ובוחשים בעדינות. לתבל במלח פלפל לפי הטעם ולבחוש שוב.
להעביר לתבנית 24, להכניס למרכז התנור ולאפות 30-40 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.
לקראת סוף האפיה לזרות גבינה צהובה מגוררת.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0