המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבלים במיקסר את כל החומרים, ויוצרים בצק במרקם אחיד.
עוטפים בשקית ניילון, ומניחים למשך שעה ויותר.
מרדדים את הבצק לעלה גדול ורחב (רצוי ליצור מרובע).
מורחים בעזרת גב של כף מחצית מכמות המרגרינה (להגיע בצורה שווה לכל חלקי העלה).
מקפלים את העלה לכיוון המרכז, מחצית מימין ומחצית משמאל (כמו חולצה מכופתרת), ומרדדים מעט כך שייווצר עלה מלבני מאורך.
מורחים את המחצית השניה של המרגרינה שנותרה.
מקפלים שוב לעבר המרכז הפעם את ה-"צלעות" האחרות של הבצק.
מרדדים מעט, ומורחים את שארית המרגרינה.
מקפלים פעם אחרונה, ומרדדים עד ששנוצר בצק שכבות בצורה מרובעת.
חורצים בסכין לשם סימון על גבי הבצק - 4 רבעים.
עוטפים את הבצק בשקית, ומקררים למשך לילה (אפשר גם להקפיא ישירות). בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1