מרתיחים את המים בסיר, מוסיפים את מרק התיבול והג'ינג'ר ומבשלים תוך ערבוב כ- 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מוסיפים את האטריות ואת שאר המרכיבים ומכבים את הלהבה.
שלב 2
0 דקות
לפני ההגשה מחממים את המרק ומוציאים את הלמון גראס. הערה* אפשר להוציא גם את הג'ינג'ר אם לא אוהבים חריפות
שלב 1
מתוך
2
מרתיחים את המים בסיר, מוסיפים את מרק התיבול והג'ינג'ר ומבשלים תוך ערבוב כ- 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מוסיפים את האטריות ואת שאר המרכיבים ומכבים את הלהבה.
שלב 2
מתוך
2
לפני ההגשה מחממים את המרק ומוציאים את הלמון גראס. הערה* אפשר להוציא גם את הג'ינג'ר אם לא אוהבים חריפות
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0