המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי הוראות שעל גבי האריזה.
מטגנים את הכרובית והפלפל בשמן עד שהם משחימים יפה. לקראת סוף הטיגון מוסיפים את עשבי התיבול ומרק התיבול. מטפטפים מעט מיץ לימון ומתבלים במלח ובפלפל.
מסננים את הפסטה בלי לנער את הנוזלים, ומעבירים לקערה. מוסיפים את הירקות המטוגנים, ומפזרים את הצנוברים והגבינה. מערבבים היטב ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0