המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב את חומרי הבלילה בקערה ומוסיפים את רצועות חזה העוף.
מטגנים את הרצועות המצופות במחבת עם שמן עמוק.
מחממים את מצרכי הרוטב במחבת ווק ומביאים לרתיחה עדינה.
מוסיפים את רצועות העוף המצופות למחבת הווק ומקפיצים בעדינות על אש נמוכה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0