המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הבצק יספיק לכ-30 סופגניות.
לשים את כל חומרי הבצק 10 דקות.
מתפיחים כ-60 דקות עד להכפלת הנפח.
מחלקים ל- 30 חלקים. מכדררים כל חלק לכדור ושמים בתוכו קוביית שוקולד. סוגרים לכדור יפה.
מתפיחים כ-60 דקות נוספות.
מברישים בביצה טרופה ואופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0