המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
בבן מארי, ממיסים את החמאה עם 150 גרם שוקולד מריר.
מפרידים את הביצים לשתי קערות.
מערבבים את החלמונים בעזרת מטרפה עם כף סוכר ומוסיפים באיטיות לשוקולד, לאחר מכן מוסיפים קמצוץ מלח.
מקציפים את החלבונים עם שתי כפות סוכר ומוסיפים לשוקולד.
מעבירים לתבנית 24 ודופקים קלות.
אופים 30 דקות.
ממיסים במיקרוגל 100 גרם שוקולד מריר עם חצי מיכל שמנת מתוקה.
מקציפים את שארית השמנת המתוקה ומערבבים יחדיו, ושופכים על העוגה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0