המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הסינטה לפרוסות דקות, ככל שניתן, או מבקשים מהקצב.
לאחר החיתוך, מניחים את הפרוסות על גבי ניילון נצמד, ומכסים בשכבה נוספת של ניילון נצמד.
משטחים את הנתחים בעזרת פטיש בשר חלק, לשים לב לא לקרוע את הבשר.
מסדרים את הנתחים בצלחת הגשה.
מניחים במקרר למשך כשעה לפחות.
לקראת ההגשה, מפזרים מעל פרוסות הקרפצ'יו את גבינת הפרמזן המגוררת, בוזקים שמן זית, מלח ופלפל. מניחים את עלי הבייבי במרכז הצלחת. יוצקים מעל הכל חומץ בלסמי.
מגישים קר לצד פרוסות פוקאצ'ה טרייה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0