המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב את כל המרכיבים מלבד המים, הסוכר ומיץ הלימון.
ליצור גלילים צרים, להניח בעלה פילאס ולגלגל.
להניח בתבנית עם נייר אפייה, לחתוך לחלקים (לא עד הסוף).
להרתיח מים, סוכר ומיץ לימון, לערבב ולקרר.
למרוח בשמן, לאפות בחום של 180 מעלות עד להזהבה (אפיתי בטורבו 170 מעלות).
לשפוך את הסירופ הקר על הגלילות החמות ולהשלים את החיתוך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0