המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים רצועות בצל בחמאה (ניתן להמיר אותה ב-1/4 כוס שמן זית, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), עד להשחמה.
מוסיפים את הפטריות הטריות, ומקפיצים יחד עם המחבת עד לצמצום כל הנוזלים. מעבירים למסננת.
חותכים את הבטטה לקוביות, ומטגנים בחמאה.
מאחדים את כל התערובת, ומוסיפים את הירק הקצוץ.
משמנים תבנית, פורסים שכבת בצק דק ועליה מניחים את כל המלית.
מכניסים לתנור לכ-20 דקות בחום בינוני.
לאחר עשרים דקות, שופכים את כל השמנת בצורה אחידה ומעל מפזרים פירורי לחם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0