המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבלים במיקסר במהירות גבוהה חמאה, סוכר לבן, סוכר חום, אבקת אפיה, סוכר וניל, ביצים ומלח עד לקבלת תערובת אוורירית,
מנמיכים מהירות ומוסיפים לאט לאט את הקמח, בסוף להוסיף את השוקולד צ'יפס.
מחממים תנור ל-150 מעלות, בעזרת 2 כפיות מערימים על נייר אפיה במרחקים קטנים כחצי כפית מילוי.
לאפות כ-12 דקות ולהשאיר בתנור כעשרים דקות.
חשוב לאפות כל תבנית בנפרד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0