המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את כל החומרים, מלבד החלב, מים ומלח, בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את החלב והמים בהדרגה ומעבדים 10 דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק.
מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים, עד להכפלת הנפח.
מרדדים על משטח מקומח לעלה בעובי ס"מ. קורצים עיגולים בעזרת כוס הפוכה. מניחים בתבנית להתפחה ומכסים במגבת.
מטגנים בשמן עמוק בחום בינוני.
זורים אבקת סוכר.
הכנת קרם פטיסייר: להקציף במיקסר 2 ביצים וסוכר, עד לקבל קצף יציב.
להוסיף קמח ולערבב במהירות נמוכה. להרתיח חלב בסיר.
לשפוך לקציפת הביצים כשפעולת המיקסר מופסקת ולהפעיל בדרגה נמוכה לערבול קציפת הביצים והחלב.
להעביר את התערובת חזרה לסיר ולבשל על אש בינונית תוך כדי ערבוב בכף עץ, עד שמתגבש לקרם. להסיר מהאש ולצנן.
למלא כל סופגניה עם קרם פטיסייר ולהגיש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0