המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את החמאה המותכת, עשבי התיבול, השום, המלח, הפלפל ופירורי הלחם, עד לקבלת עיסה אחידה. מורחים בה את נתחי הפילה משני הצדדים.
מניחים את נתחי הדג בשכבה אחת בתבנית אפייה, עם העור כלפי מעלה. תוחבים ביניהם את עלי הדפנה.
יוצקים על נתחי הדג את היין, ואופים בתנור שחומם מראש לחום גבוה (250 מעלות) כשבע דקות.
מגישים מיד. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0