המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים חלבונים וסוכר, עד לקבלת קצף קשה. מערבבים פנימה בעדינות את הקוקוס.
משמנים תבנית עגולה מס' 26, ויוצקים פנימה את הבלילה.
אופים בחום בינוני 20 דקות (עד שמזהיב מעט). מצננים.
ממיסים את השוקולד עם החלב, מקררים ומוסיפים חלמונים, קוניאק ווניל.
מקציפים שמנת, עד לקבלת קצף חזק ומערבבים פנימה. שופכים על העוגה ומכסים. מקפיאים לכמה שעות לפני ההגשה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0