המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה קטנה מקציפים את החלבון.
בקערה נוספת ממיסים את הקורנפלור עם מעט מים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ואת אבקת האפייה.
מוסיפים את החלבון המוקצף לקערה הנוספת.
טובלים את קוביות חזה העוף בטמפורה אחת, אחת ומטגנים בסיר עמוק עם שמן הקנולה.
בסיר קטן שמים את כל מרכיבי הרוטב, מביאים לרתיחה ומכבים.
מטגנים במחבת את הבצל עד לשקיפות מוסיפים את הפלפלים ואת קוביות חזה העוף. מערבבים ולבסוף מוסיפים את הרוטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0