לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרסקים את הפתי בר במעבד מזון או באופן ידני (מכניסים את הפתי בר לשקית כפולה, סוגרים וחובטים עם מערוך בעדינות).
ממיסים את החמאה והשוקולד המריר במיקרוגל בערך כדקה (בהתאם לעוצמת המיקרוגל).
מערבבים פנימה את החלב והסוכר ומערבבים עד כדי מרקם קרם שוקולד.
מערבבים היטב את פירורי הביסקוויטים וקרם השוקולד עד לקבלת עיסה.
יוצרים 15 כדורים קטנים ומעבירים לקירור במקפיא למשך 10 דקות.
לאחר שהכדורים התמצקו מוציאים מהמקפיא, נועצים מקל בכל כדור ומחזירים למקפיא למשך 10 דקות נוספות.
מוציאים מהמקפיא וטובלים את כדורי השוקולד ברוטב שאוהבים – שוקולד חלב, שוקולד לבן, שברי פתיבר מריר וקלאסי, קוקוס, סוכריות ועוד. משפדים על מקלות/שיפודים.
ניתן לשמור את הכדורים במקרר או במקפיא למרקם קפוא.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0