המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה במים לפי ההוראות בגב האריזה עד ריכוך.
מוציאים ומסננים.
מערבבים את חומרי המלית וממלאים את הפסטה.
מקפיאים לשעה וחצי ואח"כ טובלים בסדר הבא - קמח, ביצה ופירורית זהב.
מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0