שמים את כל חומרי הבצק במעבד מזון ומעבדים לבצק אחיד.
שלב 2
0 דקות
מחלקים את הבצק ל-18 כדורים. יוצרים גומה בכל כדור, מניחים בה קוביית רחת לוקום (בגודל חרצן משמש) וסוגרים שוב לכדור.
שלב 3
0 דקות
מחוררים את כדור הבצק בעזרת נזלג, כך שתהיינה בו שורות ניצבות של חורים קטנים וחמודים.
שלב 4
15 דקות
מניחים את הכדורים הממולאים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים 15 דקות עד שמתחיל להזהיב.
שלב 5
0 דקות
מצננים וזורים מעל אבקת סוכר.
שלב 6
1 דקות
מובן שאפשר למלא בכל מה שאוהבים (ושאינו נוזלי, שהרי בעוגיות מעמול יש חורים): תמרים, אגוזים, פרג ואפילו מילוי קקאו סמיך, אבל מילוי רחת לוקום זו ממש יציאה, תודו.
ניתן להמיר את המי הוורדים במי זהר (פריחת הדרים). לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
6
שמים את כל חומרי הבצק במעבד מזון ומעבדים לבצק אחיד.
שלב 2
מתוך
6
מחלקים את הבצק ל-18 כדורים. יוצרים גומה בכל כדור, מניחים בה קוביית רחת לוקום (בגודל חרצן משמש) וסוגרים שוב לכדור.
שלב 3
מתוך
6
מחוררים את כדור הבצק בעזרת נזלג, כך שתהיינה בו שורות ניצבות של חורים קטנים וחמודים.
שלב 4
מתוך
6
מניחים את הכדורים הממולאים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים 15 דקות עד שמתחיל להזהיב.
שלב 5
מתוך
6
מצננים וזורים מעל אבקת סוכר.
שלב 6
מתוך
6
מובן שאפשר למלא בכל מה שאוהבים (ושאינו נוזלי, שהרי בעוגיות מעמול יש חורים): תמרים, אגוזים, פרג ואפילו מילוי קקאו סמיך, אבל מילוי רחת לוקום זו ממש יציאה, תודו.
ניתן להמיר את המי הוורדים במי זהר (פריחת הדרים). לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0