המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מעבירים את הסוכר לסיר ויוצקים במים עד כיסוי. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה, תוך כדי ערבוב עד לקבלת עיסה דביקה כמו מסטיק.
בתום הבישול לטפטף את טיפות הלימון ואת מי הוורדים.
להקציף 2 חלבונים לקצף יציב ומבריק.
להוסיף את הקצף לעיסת הסוכר, תוך כדי הקצפה רצופה ואיטית, עד לקבלת עיסה הומוגנית במרקמה.
להגשה: להניח את העיסה הדביקה בכלי שקוף המתאים להגשה על השולחן ולפזר את האגוזים מעל... *ניתן להמיר את מי הוורדים ב-6 טיפות מי זהר (הדרים) ואת האגוזים בשקדים מולבנים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0