המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הבצל והשום. שמים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד תחילת הזהבה, מוסיפים את השום ואת הכרשה וממשיכים לטגן עד שהכרשה מתרככת.
מוסיפים את עלי המלוחייה, יוצקים מים עד כיסוי ומערבבים עד שצבע העלים משתנה לירוק כהה. מביאים לרתיחה תוך ערבוב.
מנמיכים להבה ומבשלים כ-20 דקות.
בינתיים מכינים בשר: שמים בסיר, ממלאים מים עד כיסוי, מוסיפים תבלינים, מביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים כשעה.
מוסיפים את הבשר למרק ומגישים.
ניתן להגיש עם אורז לבן ולקשט ברימונים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0