המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקציפה יציבה.
מערבבים בקערה נפרדת את השמנת והקרם פרש.
מקפלים את התערובת השנייה לתוך הקצפת ומקררים היטב.
מניחים בכל צלחת אישית 2-3 כפות קאימק ומעצבים לצורת עיגול.
מניחים יחידת בקלאווה במרכז ומניחים מעל כדור גלידה.
מטפטפים מעט דבש על הגלידה ומעטרים בקינמון, בשקדים הקלויים ובמקל קינמון.
מגישים מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0