המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים בסיר את החלב, הסוכר ותמצית הורדים ולהביא לרתיחה.
בינתיים לשים בכוס את הקורנפלור והמים ולערבב היטב.
כאשר החלב רתח, לשפוך בבת אחת את הקורנפלור תוך כדי ערבוב מהיר תמידי עם מטרפה עד אשר העיסה מבעבעת. (העיסה יוצאת דלילה כמו רוטב).
להוריד מהאש ולמזוג לכוסות.
לקשט לפי טעמים שאוהבים: קינמון, אגוזים, קוקוס, פיסטוקים, בוטנים קצוצים, מקל קינמון, ושוקולד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0