המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הפסטה לפי הוראות ההכנה על האריזה. מסננים מהמים.
מטגנים במחבת בכף שמן שום ובצל, מוסיפים עגבניות, ובמידת הצורך מוסיפים מעט מים שלא יישרף.
אפשר להשאיר שן שום אחת טרייה כתושה לטעם על הפסטה, וגם מעט בצל קצוץ. מוסיפים את שאר החומרים: פלפל, פטריות, זיתים, שאלוט וכו'.
אחרי שהפסטה מוכנה, אפשר להוסיף: סרדינים משומרים, אך לפלט היטב מהעצמות. אפשר להשתמש גם בטונה משומרת, או דג כבוש\מלוח. רצוי להגיש את הפסטה עם סלט קר ומרענן בצד. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0