מכינים את הפסטה לפי הוראות ההכנה על האריזה. מסננים מהמים.
שלב 2
0 דקות
מטגנים במחבת בכף שמן שום ובצל, מוסיפים עגבניות, ובמידת הצורך מוסיפים מעט מים שלא יישרף.
שלב 3
0 דקות
אפשר להשאיר שן שום אחת טרייה כתושה לטעם על הפסטה, וגם מעט בצל קצוץ. מוסיפים את שאר החומרים: פלפל, פטריות, זיתים, שאלוט וכו'.
שלב 4
0 דקות
אחרי שהפסטה מוכנה, אפשר להוסיף: סרדינים משומרים, אך לפלט היטב מהעצמות. אפשר להשתמש גם בטונה משומרת, או דג כבוש\מלוח. רצוי להגיש את הפסטה עם סלט קר ומרענן בצד.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
מכינים את הפסטה לפי הוראות ההכנה על האריזה. מסננים מהמים.
שלב 2
מתוך
4
מטגנים במחבת בכף שמן שום ובצל, מוסיפים עגבניות, ובמידת הצורך מוסיפים מעט מים שלא יישרף.
שלב 3
מתוך
4
אפשר להשאיר שן שום אחת טרייה כתושה לטעם על הפסטה, וגם מעט בצל קצוץ. מוסיפים את שאר החומרים: פלפל, פטריות, זיתים, שאלוט וכו'.
שלב 4
מתוך
4
אחרי שהפסטה מוכנה, אפשר להוסיף: סרדינים משומרים, אך לפלט היטב מהעצמות. אפשר להשתמש גם בטונה משומרת, או דג כבוש\מלוח. רצוי להגיש את הפסטה עם סלט קר ומרענן בצד.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0