המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים את התבניות.
מכניסים לקערת המערבל את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח, ומערבבים. מוסיפים את חלב, החמאה והביצים, ומערבלים במהירות נמוכה. מוסיפים את הפירות היבשים, ומערבבים.
יוצקים את העיסה לשקעים שבתבנית, עד כשני שליש מגובהם. מכניסים לתנור ואופים כ-25 דקות, או עד שהמאפינס מזהיבים.
המאפינס נשמרים כ-3 ימים. אם רוצים אפשר להקפיא אותם ולחמם שוב בחום בינוני-נמוך. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0