המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים במיקסר גבינת שמנת וגבינה לבנה עם פודינג ואבקת סוכר (ואם רוצים קליפת לימון), עד לקבלת קרם אחיד ויציב. מוציאים מהמיקסר ומוסיפים פתי בר שבורים, מערבבים היטב, מכסים בניילון ומעבירים למקרר להתייצבות, כדי שיהיה נוח לכדרר.
מערבבים בשתי צלחות נפרדות פתי בר גרוסים עם חמאה מומסת לציפוי.
יוצרים כדורים מן התערובת ומגלגלים אותם בפתי בר. מעבירים לקופסה אטומה ושומרים במקרר או במקפיא.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0