המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את חזה העוף כך שנוצר מעין כיס.
למילוי: יש לקצוץ במעבד מזון את כל מרכיבי המילוי, עד לקבלת מחית בעלת מרקם אחיד.
ממלאים את המחית בכיס חזה העוף.
טורפים את הביצה בצלחת עמוקה ומפזרים בצלחת שניה פירורי לחם. טובלים את העוף בבלילת הביצה הטרופה ומצפים בפירורי לחם.
מטגנים משני צידי חזה העוף, עד להשחמה.
מעבירים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות למשך 15 דקות.
ניתן להגיש על מצע מחית תפו"א עם בצל מטוגן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0