המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטרוף ביצים עד קבלת בלילה בהירה ותפוחה, להוסיף שמנת ואבקת סוכר ולהמשיך לטרוף.
להוסיף קמח ווניל ולערבב. להוסיף קליפת תפוז ולערבב.
בעזרת שתי כפות מעבירים אל השמן החם. מטגנים את הסופגניות משני הצדדים שיזהיבו יפה. מוציאים בכף מחוררת ומניחים על נייר סופג.
מגישים עם אבקת סוכר. אפשרי מילוי עם ריבה - לא חובה. הן יוצאות קטנות רכות וטעימות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0