מטגנים בשמן את הבצל. מוסיפים את שוקי העוף עליהם מוסיפים את החוויג' בכמות נדיבה. מוסיפים מעט מים רותחים בגובה 2 ס"מ בערך, מגבירים להבה ומכסים את הסיר למשך 4 דק'. לאחר מכן מנמיכים להבה ומוסיפים את יתרת המים הרתוחים.
שלב 2
0 דקות
אחר כך מוסיפים כף מרק עוף, מלח ואת תפוחי האדמה חותכים לחצאים במידה והם גדולים במידה והם קטנים משאירים בגודלם. מוסיפים את הכוסברה והשום.
שלב 3
0 דקות
מבשלים באש נמוכה וסוגרים מכסה עד שהעוף ותפוחי האדמה בשלים.
שלב 4
0 דקות
לקראת סיום הבישול מכינים רביכה מ-2 כפות קמח וכוס מים מהברז, בוחשים היטב את הקמח בכוס כדי שלא יוווצרו גושים ומוסיפים את הרביכה למרק ובוחשים היטב כדי שלא יווצרו גושים במרק. ממשיכים לבשל עוד כ-10 דק'.
שלב 5
0 דקות
את המרק מומלץ להגיש ליד חילבה ובחורף מוסיפים אסיד שזו עיסת סולת עם קמח ומים.
שלב 6
0 דקות
להכנת האסיד: מרתיחים 2 כוסות מים מוסיפים בהדרגה את הסולת תוך כדי בחישה על מנת שלא יווצרו גושים. לאחר מכן מוסיפים את הקמח וממשיכים לבשל תוך בחישה על להבה נמוכה.
שלב 1
מתוך
6
מטגנים בשמן את הבצל. מוסיפים את שוקי העוף עליהם מוסיפים את החוויג' בכמות נדיבה. מוסיפים מעט מים רותחים בגובה 2 ס"מ בערך, מגבירים להבה ומכסים את הסיר למשך 4 דק'. לאחר מכן מנמיכים להבה ומוסיפים את יתרת המים הרתוחים.
שלב 2
מתוך
6
אחר כך מוסיפים כף מרק עוף, מלח ואת תפוחי האדמה חותכים לחצאים במידה והם גדולים במידה והם קטנים משאירים בגודלם. מוסיפים את הכוסברה והשום.
שלב 3
מתוך
6
מבשלים באש נמוכה וסוגרים מכסה עד שהעוף ותפוחי האדמה בשלים.
שלב 4
מתוך
6
לקראת סיום הבישול מכינים רביכה מ-2 כפות קמח וכוס מים מהברז, בוחשים היטב את הקמח בכוס כדי שלא יוווצרו גושים ומוסיפים את הרביכה למרק ובוחשים היטב כדי שלא יווצרו גושים במרק. ממשיכים לבשל עוד כ-10 דק'.
שלב 5
מתוך
6
את המרק מומלץ להגיש ליד חילבה ובחורף מוסיפים אסיד שזו עיסת סולת עם קמח ומים.
שלב 6
מתוך
6
להכנת האסיד: מרתיחים 2 כוסות מים מוסיפים בהדרגה את הסולת תוך כדי בחישה על מנת שלא יווצרו גושים. לאחר מכן מוסיפים את הקמח וממשיכים לבשל תוך בחישה על להבה נמוכה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0