המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את העוף בסיר ויוצקים מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה. במהלך הרתיחה מוציאים את הקצף שנוצר על פני המים בעזרת כף.
מוסיפים את כל הירקות מלבד הכוסברה והנענע, ומביאים לרתיחה נוספת.
מוסיפים מלח, אבקת מרק עוף וחוויאג', מערבבים ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות.
מוסיפים את הנענע והכוסברה ומבשלים כ-15 דקות נוספות. ניתן להמיר את שוקי העוף בכרעי עוף. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0