קולפים את הגזרים וחותכים אותם לפרוסות דקות ביחד עם הבצל.
שלב 2
0 דקות
בסיר גדול מחממים את החמאה, מוסיפים את הגזר והבצל, ומערבבים תוך בישול על אש קטנה עד שהבצל רך.
שלב 3
25 דקות
מוסיפים את הקמח ומערבבים. מסירים מהאש, מוסיפים את המרק, ומערבבים לתערובת אחידה. מחזירים לאש ומבשלים על אש קטנה עד שהמרק רותח. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה עוד 25 דקות, או עד שהגזר רך.
שלב 4
0 דקות
מעבירים למעבד מזון ומעבדים לתערובת חלקה.
שלב 5
0 דקות
מחזירים את המרק לסיר, מוסיפים את השמנת המתוקה, מלח ופלפל ומחממים היטב תוך בחישה.
שלב 6
0 דקות
מגישים בעיטור עירית קצוצה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
קולפים את הגזרים וחותכים אותם לפרוסות דקות ביחד עם הבצל.
שלב 2
מתוך
6
בסיר גדול מחממים את החמאה, מוסיפים את הגזר והבצל, ומערבבים תוך בישול על אש קטנה עד שהבצל רך.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים את הקמח ומערבבים. מסירים מהאש, מוסיפים את המרק, ומערבבים לתערובת אחידה. מחזירים לאש ומבשלים על אש קטנה עד שהמרק רותח. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה עוד 25 דקות, או עד שהגזר רך.
שלב 4
מתוך
6
מעבירים למעבד מזון ומעבדים לתערובת חלקה.
שלב 5
מתוך
6
מחזירים את המרק לסיר, מוסיפים את השמנת המתוקה, מלח ופלפל ומחממים היטב תוך בחישה.
שלב 6
מתוך
6
מגישים בעיטור עירית קצוצה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0