המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים קלות את פרחי הכרובית בחמאה.
בוזקים מלמעלה את הקמח, בוחשים, מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה בבחישה.
מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את שיני השום ואת עלי הדפנה ומבשלים כ-20 דקות. בוחשים מדי פעם.
מוציאים את עלי הדפנה ומרסקים את המרק בבלנדר.
מעבירים דרך מסננת רשת תוך מעיכה עד שלא נשאר תוכן מרק במסננת, ומחזירים לסיר. מביאים שוב לרתיחה.
מערבבים בקערית את החלמון ואת השמנת ומוסיפים במהירות לסיר. בוחשים ומגישים מיד. אפשר לדלל בחלב, אם יש צורך.
אפשר לקשט בפרחי כרובית קטנטנים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0