המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בסיר בינוני את הבצל, עד לקבלת צבע זהוב בהיר.
מוסיפים את הגזר וממשיכים לטגן, על מנת שיתרכך מעט תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את האורז, ומערבבים כ-2 דקות.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה, מוסיפים את התבלינים ומנמיכים את האש.
מבשלים כ-20 דקות על להבה נמוכה.
מוסיפים את הצימוקים כעשר דקות לפני סיום הבישול, ומערבבים.
מכבים את האש, סוגרים את הסיר, ונותנים לו לנוח כ-10 דקות לספיגת כל הנוזלים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0