המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים את הקציצות: מערבבים את כל החומרים חוץ מהשמן, יוצרים קציצות קטנות ועגולות ומטגנים בשמן. מוציאים לקערה.
בשמן שנשאר בסיר מזהיבים את הבצלים ואז מוסיפים את הג'ינג'ר, השום, הפלפל החריף והירקות. מטגנים אגב ערבוב עוד דקה ומוציאים בכף מחוררת לקערה עם הקציצות.
מוסיפים לסיר את זרעי החרדל, הכוסברה והכמון ומטגנים עד שהזרעים מתחילים לקפוץ בשמן (אם בוחרים להכין את הקארי ללא התבלינים אפשר לדלג על השלב הזה).
מוסיפים לסיר את אבקת הקארי והקינמון ומערבבים בשמן כמה שניות. מוסיפים מיד את חלב הקוקוס והמרק ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה.
מחזירים לסיר את הקציצות, תערובת הג'ינג'ר וירקות השורש. מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים בביעבוע עדין 60 דקות.
מגישים עם אורז.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0