המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים קלות את הבצלים בחמאה, מוסיפים את הפלפלים, החלב, המים והתבלינים ובוחשים. מביאים לרתיחה.
מכסים ומבשלים 20 דקות על אש נמוכה.
מרסקים במעבד מזון ומעבירים תוך מעיכה דרך מסננת רשת, עד שכל תוכן המרק עובר, ובמיוחד הפלפלים, המעניקים למרק את טעמו המיוחד. מגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0