המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את שמן הזית ואת החמאה במחבת, מוסיפים את הבטטה ומטגנים עד השחמה.
מוסיפים את היין הלבן ומצמצמים אותו.
מוסיפים את השמנת ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
מתבלים ומוסיפים את הפסטה ואת גבינת הפרמזן. מערבבים הכל ביחד.
מגישים גם עם פתיתי פרמזן מלמעלה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0