המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את שמן הזית ואת החמאה במחבת, מוסיפים את הבטטה ומטגנים עד השחמה.
מוסיפים את היין הלבן ומצמצמים אותו.
מוסיפים את השמנת ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
מתבלים ומוסיפים את הפסטה ואת גבינת הפרמזן. מערבבים הכל ביחד.
מגישים גם עם פתיתי פרמזן מלמעלה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0