המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מגרדים את תפוחי האדמה על פומפיה דקה.
מוסיפים לקערה ביצה, קמח וקמצוץ מלח ומערבבים לעיסה. במידה והעיסה עדיין נוזלית מוסיפים עוד כף קמח תופח ומערבבים.
צרים לביבות שטוחות בכף ומטגנים בשמן עד שזהוב משני הצדדים, 4.מוציאים מהמחבת לנייר סופג ומפזרים סוכר על הלביבות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0