המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן במחבת, ושמים את הבצל והשום הכתוש (וגם שיני השם הדפוקות) עד להזהבה קלה.
מכניסים את יתר החומרים, כולל את הבטטות ותפוחי האדמה, מקפיצים ומערבבים 2 דקות.
מעבירים לשקית "קוקי".
מניחים בתבנית אפייה, משטחים את התכולה בתוך השקית.
מפזרים 2 כפות חמאה מגורדת.
סוגרים את השקית.
מחוררים בסכין חדה כ-4 חורים.
אופים 70-90 דק, אחרי בדיקה שהתפודים רכים. בתיאבון! *ניתן להמיר את הדבש בסילאן, את המלח באבקת תיבול מרק עוף ואת הצ'ילי בקטשופ, באותן הכמויות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0