המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל החומרים, מלבד הקמח.
מוסיפים 3/4 מכמות הקמח ומתחילים ללוש. מוסיפים בהדרגה את שאר הקמח, עד שמתקבל בצק נעים לעבודה.
מרדדים את הבצק לעלה בעובי של כ-1/2 ס"מ, יוצרים צורות ומניחים בתבנית על נייר אפייה. אם רוצים אפשר לטבול את העוגיות בסוכר (רק מלמעלה).
אפשר להוסיף לבצק בזמן ההכנה שקדים ו/או אגוזים טחונים.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ואופים עד שהעוגיות מוכנות והקיסם יוצא נקי. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0