מחממים שמן זית במחבת. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום והחצילים ומטגנים עוד דקה ביחד. מוסיפים את הפטריות ושעועית ומטגנים עוד דקה ביחד. מוסיפים את העגבנייה ומערבבים.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה ומעט מלח ופלפל ומערבבים. יוצקים כשלושת רבעי כוס מים, מנמיכים את האש ומבשלים כעשר דקות על אש נמוכה.
שלב 3
0 דקות
הרכבת המוסקה: מסדרים שכבה של חצילים על תבנית פיירקס מלבנית. מעל מפזרים את חזה העוף. מעל יוצקים שלושת רבעי מכמות הרוטב. מעל מפזרים את הבצל הירוק. מעל מסדרים את שארית החצילים ומעל יוצקים את יתרת הרוטב.
שלב 4
0 דקות
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-25 דקות.
שלב 1
מתוך
4
מחממים שמן זית במחבת. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום והחצילים ומטגנים עוד דקה ביחד. מוסיפים את הפטריות ושעועית ומטגנים עוד דקה ביחד. מוסיפים את העגבנייה ומערבבים.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה ומעט מלח ופלפל ומערבבים. יוצקים כשלושת רבעי כוס מים, מנמיכים את האש ומבשלים כעשר דקות על אש נמוכה.
שלב 3
מתוך
4
הרכבת המוסקה: מסדרים שכבה של חצילים על תבנית פיירקס מלבנית. מעל מפזרים את חזה העוף. מעל יוצקים שלושת רבעי מכמות הרוטב. מעל מפזרים את הבצל הירוק. מעל מסדרים את שארית החצילים ומעל יוצקים את יתרת הרוטב.
שלב 4
מתוך
4
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-25 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0