המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לעוגה:
מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים.
מוסיפים את הביצים השמן ומיץ התפוזים ומערבבים היטב
משמנים תבנית, שופכים את התערובת, ואופים בחום של 160 מעלות למשך 30 דקות
לסירופ:
בסיר קטן מביאים לרתיחה את המים והסוכר ומנמיכים את האש לעשר דקות נוספות
לאחר שהעוגה מתקרר, עושים בה חריצים, ושופכים עליה את הסירופ החם
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0