המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את הבצל בשמן הרגיל עד להזהבה.
להוסיף את התירס ואת התבלינים, לטגן קלות ולהוסיף את המים עד להסמכה. להוסיף את הקשקבל להמסה ולצנן.
ליצור צורות שונות מבצק העלים (משולש-עיגול...), למלא במלית, לסגור ולאפות להזהבה. להגיש פושר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0