המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים היטב בידיים: בשר, בצל, תפוחי אדמה, ביצים, קואקר, מלח ופלפל, עד לקבלת תערובת אחידה ולא דביקה.
מטגנים את הקציצות.
בסיר גדול (שיכיל את הקציצות בשכבה אחת) מכניסים 5 כפות שמן וחצילים קלויים ומנוקים, מבשלים 10 דקות, תוך ערבוב בכף עץ ומעיכת החצילים.
מוסיפים מים, רסק, מלח, פלפל שחור וסוכר, מערבבים היטב, מבשלים 15 דקות על אש נמוכה.
מסדרים את הקציצות בסיר, כך שתהיינה בשכבה אחת ומכוסות ברוטב החצילים.
מבשלים כשעה על אש נמוכה, ובודקים מדי פעם שיש מספיק נוזלים והרוטב לא נשרף.
מתקנים תיבול במידת הצורך ומורידים מהאש. הרוטב צריך להיות מאד סמיך ולא נוזלי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0